VOYAGER Plunder Reward NOT Showing

TroyEdward

Member
With this latest update, the Plunder Reward Bubble showing how many of what good was also rewarded with a successful plunder is currently not showing up (at least on A World this morning).

The ICON in the right margin IS deducting # of bonuses left, but there is simply no indication of what has been awarded.
 

DeletedUser28503

um u r seeing things foe was built by the amazing and wonderful programmers at INNO.
Kidding aside so many times has this game shown one thing but done another its not even funny. I would suggest u track urself and see if u r getting something and if not then contact support so they can tell you to refresh ur browser, clear ur cache, and change browsers bc thats all they know how to do anyhow.


JC
 

DeletedUser8152

You should file a ticket for this with support, if you haven't already.
 

DeletedUser24787

same issue on O server ticket was submitted got the same reply i got when i reported this a few months ago this seems to be a repeat issue the xtra goods do get acquired its just a visual glitch
 

snake11s

It has been an issue for awhile, seems random but I do know the goods are added.
 

TroyEdward

Member
This issue is only with the PC platform. I do see / receive the reward bubble using the iPad App version.

The reward icon counter part of this issue does not apply to the APP version as they are not present using that platform.
 

DeletedUser24787

Did you file a support ticket as Jaelis suggested?
of course and i keep getting the same copy paste response as i stated above this is a on going issue just bumping the topic with a new screenshot since last prior post on 3/8

i know you mean well dursland and please dont take this the wrong way but without a voyager in your city not sure you would be able to provide any input regarding this topic. The boost window showing incorrect info (can be resolved with a page reload) and bonus plunder icons missing(still no real fix been months with on and off issue)

by the way you do have a nice looking city and being in modern age you are one age ahead of me and grtz on having a complete set of of cherry blossom buildings
 
Last edited by a moderator:

DeletedUser8152

i know you mean well dursland and please dont take this the wrong way but without a voyager in your city not sure you would be able to provide any input regarding this topic. The boost window showing incorrect info (can be resolved with a page reload) and bonus plunder icons missing(still no real fix been months with on and off issue)
I doubt that anyone on the forum will be able to do any better, I'm afraid. It seems clear that it is a bug (since multiple people see it), and the bug has been reported. Probably just a question of waiting for a fix, unfortunately.
 

DeletedUser24787

i didnt set out to offend anyone with my comment but just venting out since this issue has been going on and off with each update since last year and the only reply that seems to arrive is the same copy paste reply with will be resolved soon with a different name addressing the ticket

i wonder if the players with the Atlantis are having a similar issue or if this is only tied to the voyager
i am working toward getting this new GB in hopes to increase my loot from my plunder activities
 

DeletedUser26120

That's a funny post but that's actually what the moderators recommend you to do, to ensure the dev team sees the bug.

They've fixed many since I've been here. This one just isn't high priority at all as it doesn't affect gameplay.